Havens Endurance

 21,90

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  21,40  21,15  20,90

Paarden in langdurige, zware inspanning moeten flinke prestaties leveren. Hierbij is een passende prestatiegerichte voeding bijzonder belangrijk, aangezien voeding een enorme invloed heeft op de

verrichtingen van een paard in duursport.

De voederkwaliteit, energiebron en het eiwitniveau hebben namelijk een direct effect op spierkracht, snelheid en uithoudingsvermogen.

Endurance 14 bevat een specifieke samenstelling om langdurige inspanningen optimaal te ondersteunen:

 

Geconcentreerde energiebron

De Endurance 14 bevat een unieke combinatie van zetmeel, oliën en vezels als energiebron die duursportathleten nodig hebben tijdens training en in competitie.

Deze speciale formule voorziet Endurance 14 een paard van een gecontroleerde en gelijkmatige energietoevoer en is daarom ideaal voor paarden in duursporten zoals endurance of eventing.

Uitstekende bron van eiwitten (14%) en aminozuren

Het hoge gehalte aan getoaste sojabonen in Endurance 14 is een bron van hoogwaardige eiwitten en essentiële aminozuren, welke spierontwikkeling en –herstel bevorderen.

Voor extra ondersteuning van de spieren bevat Endurance 14 daarnaast een hoog vitamine E-gehalte om de afvoer van melkzuur te bevorderen voor een snel herstel na inspanning en om de spieren elastisch te houden.

Elektrolyten ter ondersteuning van zenuw- en spierfunctie

Endurance 14 bevat gedroogde bananenvlokken en extra elektrolyten.

Bananen zijn zeer smakelijk en zitten vol met elektrolyten en zijn dus zeer nuttig bij het aanvullen van mineralen die via zweet zijn uitgescheden.

Elektrolyten dienen in juiste concentraties aanwezig te zijn om een goede vochtbalans, en zenuw- en spierfunctie te waarborgen.

Een laag elektrolytenreserve kan leiden tot uitdroging en spierkrampen.

Ondersteunt constante vitale functies

De gedroogde knoflookflokken in Endurance 14 ondersteunen de homeostase en helpen een normale bloeddruk in stand te houden.

Verder is knoflook rijk aan selenium en zwavel, ondersteunt het immuunsysteem en fungeert het als een essentiële antioxidant met bloedzuiverend effect.

Bevat gastro+ om een gezonde maag te ondersteunen

Gastro+ bevat een speciale coctail van o.a. natriumbicarbonaat, calciumcarbonaat, magnesium en extra probioticater ondersteuning van het behoud van een normale zuurgraad in de maag. Dit is goed voor een normale maagfunctie en helpt de maagwand te beschermen.

 

 

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 20 kg
Merk

Havens

Verpakking

Zakgoed

BTW

9%

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...