Mijten Geiten & herten Mengeling – 15 kg

 13,20

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  12,70  12,45  12,20

Voeding is het belangrijkste bij de verzorging van geiten en herten. Zonder gezonde voeding en uiteraard voldoende vers drinken kunnen deze dieren niet gezond zijn en ook gezond blijven.
Evenals schapen zijn geiten en herten herkauwers. Maar het grote verschil is dat geiten en herten zeer selectieve eters zijn. Vervuild gras of krachtvoer eten uit een vuile bak zal enkel noodgedwongen gebeuren.
Als geiten en/of herten buiten gaan om te grazen, dient de lengte van het gras niet te lang te zijn. Ongeveer een 10-tal geiten per hectare houden het gras op de ideale lengte.
Het spijsverteringstelsel is zo ontwikkeld dat het goed energie kan benutten uit de vezelrijke producten. Om een uitgebalanceerd rantsoen te bekomen, dient men het ruwvoeder aan te vullen met een aanvullend krachtvoeder rijk aan vitaminen en sporenelementen.
Mijten Geiten & Hertenmengeling is een smakelijke muesli dat een goede gezondheid en vitaliteit van uw dieren garandeert.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...