, , , , ,

Equine America Super So-Kalm Paste

Equine America So Kalm Paste zorgt voor concentratie en focus, waardoor uw paard kalm blijft en optimaal presteert. Speciaal samengesteld om het gestrest gedrag van uw paard te helpen verminderen. Belangrijkste ingrediënten Magnesium met L-tryptofaan dat helpt bij het produceren en behouden van betere serotoninespiegels waardoor uw paard kalm en in staat is zich te concentreren.

Voerrichtingen:

– Knijp in de paardenmond op de achterkant van de tong
– Voer 1.5 tot 2 uur voor de training
– Over het algemeen voor een paard van 500 kg; 10 ml per dag
– Maximaal; 30 ml per dag, verdeeld over 3 porties

 33,70

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  33,20  32,95  32,70

– ONDERSTEUN DE GEZONDHEID VAN UW PAARD – Equine America So Kalm Paste helpt om gestreste en gespannen paarden tot rust te laten komen tijdens wedstrijden of thuis. De pasta bevordert de concentratie en focus, waardoor uw paard optimaal kan presteren.
– NATUURLIJKE INGREDIËNTEN – Bevat een unieke mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder magnesium met L-tryptofaan. Het is een essentieel aminozuur dat wordt geassocieerd met de productie van serotonine en dat helpt paarden kalm en gefocust te houden
– ESSENTIEEL VOOR KALMEREND GEDRAG – Equine America So Kalm Paste is speciaal samengesteld om het gestrest gedrag van uw paard te helpen verminderen.
– KLAAR VOOR GEBRUIK – Equine America So Kalm Paste is klaar voor gebruik met een gemakkelijke applicator. Spuit de pasta gewoon in de mond van het paard op de achterkant van de tong, 1.5 tot 2 uur voorafgaand aan de training of evenement, voor het beste resultaat.
– VOERAANWIJZINGEN – Over het algemeen voor een paard van 500 kg; 10 ml per dag. Maximaal; 30 ml per dag, verdeeld over 3 porties per dag.

Handige pasta ter ondersteuning van concentratie en focus

Super So-Kalm Paste is een geconcentreerde vorm voor een snellere ondersteuning.

Extra informatie

Gewicht 0,03 kg
Inhoud

30 ml

Misschien ook interessant...