Equine America Super Hoof Plus Pellets

Verhoog de groei en verbeter de conditie van de hoeven

– Ultrahoge specificaties om een ​​optimale hoefgroei en kwaliteit te ondersteunen
– Bevat 30 mg biotine per dagelijkse portie van 100 g, in een gemakkelijk te voeren, smakelijke korrel
– Biedt ook het belangrijkste zwavelhoudende aminozuur methionine plus MSM
– Bevat belangrijke biologisch beschikbare sporenelementen, waaronder zink
– Bevat probiotica ter ondersteuning van de darmgezondheid – fundamenteel voor de klauwgezondheid
– Bevat een rijke mix van vitamine C en E, samen met plantaardige antioxidanten om het immuunsysteem en de gezondheid van de lever te ondersteunen
– Suikerarm en zetmeelarm dus geschikt voor paarden en pony’s.
– Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd, wat betekent dat volledige producttraceerbaarheid aanwezig is, samen met een kwaliteitsborgingsprogramma dat het risico op besmetting van het voer met verboden stoffen en NOPS minimaliseert. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de wedstrijdreglementen.

 59,00

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  58,50  58,25  58,00

Super Hoof Pellets Plus is geformuleerd om belangrijke voedingsstoffen te leveren, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze belangrijk zijn bij de productie en het onderhoud van gezonde, gezonde hoeven.

Sinds de jaren 1980 wordt erkend dat biotine een vitale rol speelt bij de groei van nieuwe hoefhoorn, die wordt geproduceerd uit speciale verhoornde cellen die tubuli vormen van de coronaire band tot aan de basis van de hoefwand. Onderzoekers merkten op dat aanvullende biotine (20 g voor een paard van 500 kg en tot 30 g voor een paard van 600 kg of meer) resulteerde in verbeteringen in de groei van nieuwe paarden (maar weinig effect had op de reeds slechte kwaliteit of beschadigde hoorn), met positieve resultaten genoteerd aan de kransslagader. band opgenomen na enkele weken suppletie.

Verder onderzoek heeft het belang van zwavel aangetoond bij het helpen vormen van de dubbele bindingen die de tubuli vastzetten, wat resulteert in een sterke en gezonde hoefwand. Biobeschikbare zwavel wordt zowel uit de zwavelhoudende aminozuren, waaronder methionine, als uit MSM (methylsulfonylmethaan) in Super Hoof Plus Pellets geleverd.

Van belangrijke mineralen zoals zink, koper en mangaan wordt ook erkend dat ze een vitale rol spelen bij de hoefkwaliteit en ze worden zowel uit organische als anorganische bronnen in Super Hoof Plus Pellets opgenomen om een ​​optimale biologische beschikbaarheid te garanderen.

De rol van het darmmicrobioom wordt steeds meer erkend als een belangrijke rol op veel gebieden van metabole gezondheid, waaronder de productie van sterke, gezonde hoeven. De opname van een probioticum helpt om de darmgezondheid te garanderen, wat op zijn beurt de klauwgezondheid zal ondersteunen.

De toevoeging van vitamine C en E, evenals een krachtige mix van plantaardige antioxidanten, waaronder rozenbottels, samen met mariadistel en paardenbloem helpen de lever en het immuunsysteem te ondersteunen, die beide essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn. , inclusief hoefgroei. Paarden die een ziekte of stofwisselingsstoornis hebben gehad, zoals hoefbevangenheid, vertonen vaak “ringen” op hun hoeven, wat duidt op een verstoring van de gezonde hoefgroei tijdens de ziekte of ziekte.

Dus Super Hoof Plus Pellets bieden niet alleen wetenschappelijk onderbouwde niveaus van belangrijke voedingsstoffen die een direct effect hebben op de groei en kwaliteit van de hoef, maar ook een reeks andere voedingsstoffen en plantaardige verbindingen om de algehele gezondheid en het welzijn te ondersteunen, wat ook de klauwgezondheid zal bevorderen. .

Onthoud dat hoewel na een paar weken een nieuwe, sterkere hoorn zichtbaar zal zijn vanaf de coronaire band, het doorgaans tussen de 8 en 12 maanden duurt voordat de hoefwand volledig is vervangen, en laat de voordelen zien van suppletie met Super Hoof Plus Pellets.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Gewicht

3 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...