Equine America Stallion Fertility

Stallion Fertility is een natuurlijke, gerichte formulering ter ondersteuning van een optimale vruchtbaarheid bij hengsten.

– Natuurlijke, gerichte formulering ter ondersteuning van een optimale vruchtbaarheid bij hengsten.
– Biedt de belangrijkste aminozuren L-Carnitine, L-Arginine en L-Lysine om de gezondheid en beweeglijkheid van het sperma te bevorderen.
– Bevat natuurlijke vitamine E, vitamine C en andere belangrijke plantaardige antioxidanten om een ​​gezonde integriteit van het spermacelmembraan te bevorderen en vrije radicalen op te ruimen.
– Biedt biologisch beschikbare sporenelementen, waaronder organisch koper en zink, ter ondersteuning van de productie van testosteron, spermatogenese, beweeglijkheid van het sperma, libido en spermakwaliteit.
– Bevat biologisch beschikbaar, organisch selenium om de productie van testosteron te ondersteunen
– Biedt omega 3-vetzuren om de integriteit van het spermamembraan en de spermakwaliteit te ondersteunen.
– Pre- en probiotica worden verstrekt om een ​​optimale spijsvertering en vitaliteit te ondersteunen.
– Voer gedurende 6 weken voor en tijdens het broedseizoen.
– BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, wat ervoor zorgt dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de Rules of Racing.

 133,10

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  132,60  132,35  132,10

Het voeren van een goed uitgebalanceerd dieet om het juiste lichaamsgewicht en de algehele gezondheid te behouden, is van vitaal belang om optimale fokprestaties te garanderen. Bovendien is aangetoond dat gerichte, specifieke voedingsondersteuning de vruchtbaarheidsparameters verbetert bij zowel vruchtbare als subfertiele hengsten.

Belangrijke voedingsstoffen, waaronder bepaalde aminozuren, antioxidanten – waaronder vitamine E en vitamine C – en uit plantaardige bronnen helpen de gezondheid en beweeglijkheid van het sperma te bevorderen. Vitale sporenelementen zoals zink, selenium en koper ondersteunen de beweeglijkheid en ontwikkeling van het sperma en spelen een belangrijke rol bij de productie van testosteron.

Omega-XNUMX-vetzuren zijn belangrijk om de integriteit van het spermamembraan te behouden en de spermakwaliteit te bevorderen.

Hardwerkende hengsten kunnen moeite hebben om op gewicht te blijven, dus de toevoeging van prebiotica en probiotica helpt de spijsvertering en het welzijn te ondersteunen.

Stallion Fertility combineert al deze gerichte voedingsstoffen en meer, in een smakelijk supplement op basis van lijnzaad, om optimale vruchtbaarheid en fokprestaties bij alle hengsten te helpen bevorderen.

Wat zijn de voordelen van hengstenvruchtbaarheidssupplement?

Aminozuren: L-Carnitine speelt een belangrijke rol bij de energieproductie in de zaadcel en is dus belangrijk voor de beweeglijkheid van de zaadcellen. L-Arginine is ook belangrijk bij de energieproductie en de beweeglijkheid van het sperma, en speelt ook een sleutelrol in de spermakwaliteit.

Antioxidanten: het zeer hoge vetgehalte van sperma maakt het kwetsbaar voor oxidatieve stress, en de toevoeging van antioxidanten vitamine E en vitamine C, naast plantaardige antioxidanten, waaronder rode biet en druivenpitextract, helpen de zaadcel te beschermen tegen oxidatieschade, en om de structurele integriteit en beweeglijkheid te behouden

Spoorelementen: Zink speelt een vitale rol bij de secretie van testosteron, de productie van zaadcellen en de beweeglijkheid van het sperma. Koper wordt geassocieerd met libido en ook met spermakwaliteit. Selenium is belangrijk voor de testiculaire functie en is ook een belangrijke antioxidant.

Omega 3 vetzuren: spelen een belangrijke rol in de membranen van zaadcellen en het is aangetoond dat voedingssuppletie de kwaliteit en beweeglijkheid van het sperma verbetert.

Pre- en probiotica: helpen bij het ondersteunen van een gezonde spijsvertering en het bevorderen van een optimale opname van voedingsstoffen, evenals het ondersteunen van het immuunsysteem bij hardwerkende hengsten.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Gewicht

3 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...