, , , , ,

Equine America More Muscle

OM SPIERGROEI EN ONTWIKKELING TE ONDERSTEUNEN

– Wetenschappelijk geformuleerd om de spierontwikkeling te ondersteunen tijdens perioden van intensieve training waarin de spieromzet wordt verhoogd, revalidatiewerkzaamheden, verkoopvoorbereiding of bij onderontwikkelde paarden van elke leeftijd.
– Bevat belangrijke aminozuren waaronder lysine en leucine uit hoogwaardige eiwitbronnen, waaronder wei, spirulina, lijnzaad en soja.
– Bevat belangrijke antioxidanten, waaronder vitamine E en selenium, evenals rozemarijn en druivenextract, om de spierfunctie en gezondheid te ondersteunen
– Bevat rijstzemelen om extra calorieën op oliebasis te leveren om de conditie te bevorderen
– Bevat probiotica ter ondersteuning van de darmgezondheid en het voergebruik
– Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd, wat betekent dat volledige producttraceerbaarheid aanwezig is, samen met een kwaliteitsborgingsprogramma dat het risico op besmetting van het voer met verboden stoffen en NOPS minimaliseert. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de wedstrijdreglementen.

Vanaf:  66,50

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  66,00 189,80  65,75 189,55  65,50 189,30

Het paard heeft spieren nodig om het skelet te ondersteunen en te bewegen en om gewrichten, pezen en banden te beschermen. Bovendien zullen werkpaarden deze spieren gebruiken om de ruiter te ondersteunen en de benodigde atletische taken uit te voeren.

Spieren worden voornamelijk gemaakt van de bouwstenen van eiwitten die aminozuren worden genoemd. Er zijn enkele aminozuren die het paard voor zichzelf en anderen kan aanmaken, de zogenaamde essentiële aminozuren, die hij uit zijn voeding moet halen. Er zijn 9 essentiële aminozuren, en onderzoek heeft aangetoond dat er minstens twee zijn die bijzonder belangrijk zijn voor spierontwikkeling: lysine en leucine.

Maar om spieren op te bouwen, is het niet alleen een kwestie van meer niet-specifieke voedingseiwitten voeren:

– De eerste vereiste om meer spieren op te bouwen is correct uitgevoerd oefening en training – paarden zonder werk of op box rust kunnen geen spieren ontwikkelen – ze kunnen conditie krijgen als ze extra energie en proteïne krijgen – maar zullen geen spieren opbouwen tenzij ze die spieren trainen en trainen.
– De tweede vereiste Voor de ontwikkeling van spieren tijdens het werk is de aanwezigheid van voldoende eiwit, en in het bijzonder bepaalde belangrijke bouwstenen of aminozuren, en onderzoek heeft aangetoond dat twee van de belangrijkste of meest beperkende aminozuren lysine en leucine zijn.
– De derde vereiste is dat het paard, om de noodzakelijke oefening en training te voltooien, voldoende energie via zijn dieet moet krijgen om dit werk te kunnen uitvoeren.
In plaats van te vertrouwen op één enkele eiwitbron, Meer spieren bevat een mix van hoogwaardige eiwitbronnen om aanvullende niveaus van de belangrijkste aminozuren, waaronder lysine en leucine, te bieden, uit wei-eiwit, spirulina, lijnzaad en soja.

Om de energiebehoefte te ondersteunen, Meer spieren bevat rijstzemelen, die rijk zijn aan olie om extra niet-zetmeelcalorieën te leveren.

Tijdens het werk dat nodig is om hun ontwikkeling te bevorderen, produceren spieren vrije radicalen, die oxidatieve schade kunnen veroorzaken, enzovoort Meer spieren Bevat ook belangrijke antioxiderende micronutriënten, vitamine E en selenium, evenals plantaardige antioxidanten, waaronder druivenextract en rozemarijn.

Een gezond darmmicrobioom is essentieel voor een juiste vertering en voerbenutting, om ervoor te zorgen dat het energieniveau het noodzakelijke werk om spieren op te bouwen kan ondersteunen. Meer spieren bevat hoge niveaus van probiotische gist om de darmfunctie te ondersteunen.

Er kunnen veel redenen zijn waarom paarden ondersteuning nodig hebben om spieren te ontwikkelen. Overtuig u ervan dat u klinische aandoeningen, waaronder pijn, hebt uitgesloten door met uw dierenarts, fysiotherapeuten en andere therapeuten en uw zadelmaker te praten. Zodra eventuele onderliggende voorwaarden zijn aangepakt of uitgesloten, Meer spierpellets worden algemeen aanbevolen door professionals om de spierontwikkeling extra te ondersteunen, als onderdeel van het voedings- en trainingsregime.

Onderzoek heeft aangetoond dat spieren aminozuren opnemen voor herstel en spierontwikkeling na inspanning, dus waar mogelijk, Meer spierpellets moet worden aangeboden in het eerste geschikte voer na het sporten voor een optimaal effect.

Wat zijn de voordelen van More Muscle Pellets?

Wei-eiwitisolaat, Spirulina, Lijnzaad en Soja bieden een reeks belangrijke essentiële aminozuren, waaronder lysine en leucine, in plaats van één enkele bron te gebruiken om spierontwikkeling te bevorderen.

Antioxidanten inclusief 1000 mg Vitamine E en 0.25 mg Selenium, evenals plantaardige antioxidanten van Druivenextract en Rozemarijn helpen de spiergezondheid bij werkende paarden te ondersteunen.

Gestabiliseerde rijstzemelen levert door het hoge oliegehalte een zeer lage zetmeelenergie om de energiebehoefte te ondersteunen en de conditie te bevorderen.

Probiotica helpen een gezond darmmicrobioom te ondersteunen om de spijsvertering en het voergebruik te optimaliseren.

Extra informatie

Gewicht 10 kg
Gewicht

10 kg, 3 Kg

Misschien ook interessant...