Equine America Copper-Plus

– 20 g portie levert 100 mg biologisch beschikbaar koper uit gechelateerde en anorganische bronnen
– Biedt ook vitamine B12 om de productie van bloedcellen te ondersteunen
– Bevat zink om de juiste koper: zinkverhouding in de totale voeding te helpen behouden
– Biedt ook belangrijke antioxidanten, vitamine E en selenium.
– Veilig om te voeren naast de meeste typische versterkte diëten
– Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd, wat betekent dat volledige producttraceerbaarheid aanwezig is, samen met een kwaliteitsborgingsprogramma dat het risico op besmetting van het voer met verboden stoffen en NOPS minimaliseert. De producten zijn zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de wedstrijdreglementen.

 44,10

Koper is een belangrijk sporenmineraal en speelt veel belangrijke rollen in het lichaam, waaronder:

– Rode bloedcelproductie en in het bijzonder de vorming van het zuurstofdragende pigment hemoglobine
– Als een sleutelcomponent in antioxiderende enzymen, die de spieren en andere cellen helpen beschermen tegen oxidatieve schade
– Als een belangrijke cofactor in enzymen die helpen om de kracht en flexibiliteit van bindweefsel zoals pezen en ligamenten te behouden
– Botproductie en -ontwikkeling, en is essentieel voor een correcte skeletontwikkeling bij jonge paarden
– De productie van myeline, de beschermende bedekking van zenuwcellen
– Keratinesynthese voor een gezonde huid, manen- en staarthaar en hoefproductie
– Als een sleutelcomponent in enzymen die verantwoordelijk zijn voor de productie van huidpigmenten

Koper werkt nauw samen met zink en vitamine B12, en beide micronutriënten worden geleverd in Copper Plus Powder om de juiste verhoudingen in het algehele dieet te behouden. Belangrijke antioxidanten Vitamine E en gecontroleerde niveaus van selenium worden ook geleverd om de rol van koper als een belangrijke co-factor in antioxidant-enzymen te ondersteunen, waardoor spieren en andere cellen worden beschermd tegen oxidatieve schade.

Veel weiden en voedergewassen in het VK bevatten weinig of marginaal kopergehalte, en kopersuppletie kan nodig zijn in specifieke gevallen waar bekend is dat voederniveaus laag of marginaal zijn, of waar hoge niveaus van koperantagonisten zoals ijzer of zwavel aanwezig zijn in de voer of ruwvoer, wat de opname van koper kan verstoren.

Copper Plus poeder zal helpen om een ​​tekort aan koper in de voeding te corrigeren, met veilige en gecontroleerde niveaus, uit biologisch beschikbare bronnen.

Win professioneel advies in als er een kopertekort wordt vermoed, bij een gekwalificeerde voedingsdeskundige of bij uw dierenarts.

Wat zijn de voordelen van Copper Plus-poeder?

Koper – wordt geleverd uit twee bronnen om een ​​optimale biologische beschikbaarheid te garanderen en om suboptimale innames te helpen corrigeren:

50% van het chelaat van glycinehydraat

50% uit kopersulfaat

Zink – is opgenomen om de juiste algehele voedingsverhoudingen te helpen behouden en een optimale biologische beschikbaarheid te garanderen:

50% van het chelaat van glycinehydraat

50% uit zinkoxide

Vitamine b12 – om de productie van bloedcellen te ondersteunen

Vitamine E en selenium – om extra antioxidantondersteuning te bieden

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Gewicht

1 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...