Equine America Glucosamine HCl 12000

Om de gezondheid van uw paarden te ondersteunen

– Bevat 12 g glucosamine per portie van 30 g
– Geleverd door Glucosamine Hydrochloride (HCL) – ondersteund door onderzoek
– Biedt ook MSM en hyaluronzuur (HA)
– Voordelige gewrichts- en mobiliteitsondersteuning voor alle paarden en pony’s
– BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, zodat onze producten geen verboden stoffen bevatten en zijn geschikt voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de Racing Rules.

Vanaf:  31,20

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  30,70 127,80  30,45 127,55  30,20 127,30

Slijtage van het kraakbeen dat de gewrichtsoppervlakken van gewrichten bedekt, is een van de meest voorkomende oorzaken van verminderde mobiliteit bij paarden en pony’s. Het wordt vaak gezien bij oudere paarden, maar kan zowel mensen met lichtere arbeid als mensen met een zwaar trainings- en wedstrijdprogramma treffen.

Kraakbeen heeft geen eigen bloedtoevoer en is afhankelijk van het onderliggende bot en de synoviale of gewrichtsvloeistof die het gewricht baadt om voedingsstoffen en belangrijke verbindingen te leveren om de gezondheid en schokabsorberende eigenschappen te behouden. Naarmate het paard ouder wordt of de dagelijkse impact van training en competitie toeneemt, is het vermogen van het onderliggende bot en gewrichtsvloeistof om deze voedingsstoffen te leveren mogelijk niet voldoende om de gezondheid te behouden, wat resulteert in stijfheid en verminderde mobiliteit.

Het wordt dan belangrijk dat het paard een dieet krijgt van deze belangrijke voedingsstoffen om ervoor te zorgen dat het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof hun elasticiteit behouden en schokabsorberende eigenschappen om de gezondheid, het comfort en de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

1 Kg, 5 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...