Equine America Forget Flies In-Feed

Forget Flies In-Feed Solution maakt gebruik van innovatieve nieuwe technologie en natuurlijke ingrediënten om vliegen af ​​te weren!

 30,10

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  29,60  29,35  29,10

Forget Flies In-Feed Solution maakt gebruik van innovatieve nieuwe technologie en natuurlijke ingrediënten om vliegen af ​​te weren!

Gebruikmakend van het laatste onderzoek en innovatieve, gepatenteerde technologie, combineert Forget Flies In-Feed Solution nieuwe, maar natuurlijk afgeleide ingrediënten, opgenomen door het paard als onderdeel van het dagelijkse voerregime. Tijdens de spijsvertering worden de actieve ingrediënten door de darmwand en in de bloedvaten opgenomen. Deze vluchtige organische olieverbindingen worden vervolgens via het vasculaire systeem aan de huid afgegeven, waar uitgebreid onderzoek in de VS en het VK heeft aangetoond dat deze verbindingen een nadelige reactie in de sensorische receptoren van vliegen en andere ectoparasieten en bijtende insecten stimuleren, resulterend in in een significant afstotend effect.

Deze effecten worden bereikt door specifieke technologie die natuurlijke, op zwavel gebaseerde verbindingen transformeert om te voorkomen dat vliegen op het paard landen.

Voordelen van Forget Flies In-Feed-oplossing

– Zeer smakelijk en gemakkelijk te mengen in het dagelijkse voer van 25 ml.
– Combineert uniek gestandaardiseerde polysulfiden, natuurlijk geproduceerd uit knoflook, MSM en methionine, met behulp van gespecialiseerde gepatenteerde technologie, waarbij de significante variaties in rechte knoflook worden verwijderd, om optimale resultaten bij elke voeding te garanderen.
– Unieke moleculaire vingerafdruk polysulfiden worden opgenomen uit het voer en opgenomen in de bloedbaan.
– Bloed levert natuurlijke organische vluchtige stoffen aan de huid.
– Vluchtige stoffen komen vrij in de lucht rondom het paard en stimuleren een bijwerking in de sensorische receptoren van de vliegen.
– Vliegen en andere bijtende insecten en ecto-parasieten worden afgestoten en landen niet op het paard!
– Het bevat ook andere belangrijke ingrediënten om de gezondheid van huid en vacht te ondersteunen, waaronder biologisch zink, ciderazijn en zeewier, in hoeveelheden die geschikt zijn om met alle andere typische voerregimes te worden gevoerd.
– Natuurlijk afgeleid product met gepatenteerde technologie, geen schadelijke chemicaliën en is milieuvriendelijk.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Inhoud

1 Liter

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...