Equine America Everyday Vitamin & Mineral

BREDE SPECTRUM FORMULE

– Biedt meer dan 25 essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen die mogelijk ontbreken in de voeding van paarden en pony’s. Dagelijkse vitamines en mineralen zijn een ideale manier om te zorgen voor een optimale gezondheid en prestaties.
– Bevat probiotica en prebiotica om de spijsvertering te ondersteunen.
– Ideaal voor paarden en pony’s die voer op basis van voeder of een lage opname van krachtvoer.
– Biedt een hoog gehalte aan belangrijke mineralen om de groei en ontwikkeling van jongvee en fokmerries te ondersteunen.
– BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, wat ervoor zorgt dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de Rules of Racing.

Vanaf:  42,10

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  41,60 81,60  41,35 81,35  41,10 81,10

Met meer dan 25 belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen, samen met probiotica en prebiotica, zijn dagelijkse vitamines en mineralen de ideale manier om te helpen zorgen voor een optimale gezondheid en prestatie bij paarden en pony’s die op ruwvoer gebaseerde diëten of een lage inname van krachtvoer hebben.

De uitgebalanceerde niveaus van belangrijke sporenelementen en belangrijke antioxidantvitaminen zijn ook geschikt om de groei en ontwikkeling van jongvee en fokmerries te ondersteunen.

Voedergewassen moeten de basis vormen van alle paardenvoeders, maar veel weilanden bevatten weinig belangrijke mineralen, en geconserveerde voedergewassen zoals hooi en hooilagen kunnen veel van hun vitaminegehalte verliezen bij drogen en bewaren. Veel paarden en pony’s hebben de extra calorieën van verrijkt krachtvoer niet nodig, en dit kan betekenen dat hun voer op basis van ruwvoer mogelijk weinig belangrijke mineralen en vitamines bevat.

Dagelijkse vitamines en mineralen bieden een kosteneffectieve, eenvoudige manier om belangrijke micronutriënten te leveren, zoals vitamine A voor het immuunsysteem, een gezonde huid en gezichtsvermogen, vitamine D voor sterke botten, de antioxidant vitamine E voor de spiergezondheid en vitamine B-complex voor bloed gezondheid, het versterken van het immuunsysteem en de productie van energie om de lichaamscellen correct te laten functioneren.

Belangrijke mineralen, waaronder calcium en fosfor, helpen bij het opbouwen en behouden van sterke botten en spieren, en magnesium helpt het zenuwstelsel te ondersteunen.

Sporenelementen zoals koper, zink, mangaan, jodium, selenium en ijzer spelen allemaal een belangrijke rol in botten, spieren en het behoud van gezondheid en welzijn.

Probiotica en prebiotica in Everyday Vitamins and Minerals helpen een gezond darmmicrobioom te ondersteunen, wat van vitaal belang is om het immuunsysteem te laten werken, om energie te produceren om lichaamswarmte te leveren om paarden en pony’s warm te houden, en om vezels te verteren om energie te produceren die wordt gebruikt om lichaamsgewicht en aan het werk.

Everyday Vitamins and Minerals-poeder wordt zorgvuldig gemengd op een smakelijke alfalfabasis, die ook belangrijke aminozuren levert, samen met zeewier, een natuurlijke bron van veel voedingsstoffen.

Wat zijn de voordelen van dagelijkse vitamines en mineralen?

Kostenefficient manier om belangrijke vitamines en mineralen voor paarden en pony’s die op ruwvoer gebaseerde voeding of een lage opname van krachtvoer gebruiken om de gezondheid en het welzijn te helpen behouden.

Laag zetmeel en suiker en geschikt voor paarden en pony’s die vatbaar zijn voor hoefbevangenheid.

Bevat een mix van organische chelaten en anorganische minerale zouten voor optimale biologische beschikbaarheid

Geschikt voor jongvee en fokmerries om groei en ontwikkeling te ondersteunen.

Op smakelijke alfalfa- en zeewierbasis, gemakkelijk gemengd in een klein vezelvoer, om zelfs kieskeurige eters aan te moedigen.

Bevat beide probiotica en prebiotica ter ondersteuning van de darm microbioom en immuunsysteem tijdens perioden van mogelijke verstoring, zoals het veranderen van werven of nieuwe voedervoorraad.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

1,5 Kg, 5 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...