, , , , ,

Equine America Derma-gel

– ONDERSTEUNING VOOR DIEREN HUIDVERZORGING – Derma Gel is ideaal voor onrustige dieren of wonden die zich op een locatie met een hoge mobiliteit bevinden. Geschikt voor eigenaren van dieren die bang zijn om de gel op een wond aan te brengen (handsfree aanbrengen). Het creëert een ondersteunende barrière op wonden, biedt bacteriële controle, stimuleert de hergroei van het haar en maakt de huid glad
– HIGH TECH INGREDIËNTEN – De hightech formule van Derma GeL bevat de modernste en exclusieve sleutelingrediënten die de angiogenese fase van weefselregeneratie stimuleren.
– ALTERNATIEF BANDAGE – Ideaal gebruik voor gebieden met hoge mobiliteit, gevoelige gebieden en locaties waar verband of hechting niet mogelijk is
– Reinig het gewonde of gevoelige gebied met warm water voordat u de gel royaal aanbrengt. Veilig in gebruik: wedstrijd, dracht, likken etc.

 26,40

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  25,90  25,65  25,40

De nummer één kruidenhuid-hydrogel, voor intensieve en snelle huidverzorging, plus een beschermende barrière die effectief is tegen vreemde verontreinigingen. Derma Gel® biedt en handhaaft een vochtige, epidermale omgeving met het vermogen om het oppervlak te helpen reinigen, de natuurlijke haargroei te stimuleren en de gladheid van de huid te maximaliseren.

Derma Gel® bevat geen steroïden en is volkomen veilig te gebruiken bij drachtige merries en wedstrijdpaarden.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Inhoud

100 ml

Misschien ook interessant...