Equine America Cortaflex Working Dog Poeder

– INNOVATIEVE NATUURLIJKE INGREDIËNTEN – met AquaLOX® Boswellia – ‘s werelds krachtigste en meest effectieve plant ter ondersteuning van gewrichten. Aqualox® bevat uitzonderlijk hoge niveaus van AKBA (Alpha Keto Boswellic Acid), het belangrijkste bestanddeel dat bekend staat om zijn ongelooflijke resultaten.
– ESSENTIEEL VOOR GEZAMENLIJKE MOBILITEIT – Glucosamine levert de belangrijkste bouwstenen van kraakbeen, chondroïtine en hyaluronzuur worden toegevoegd om het gewricht te dempen en te smeren en een uniek type II collageen (b-2Cool®) roept een intelligent immuungemedieerd mechanisme op om bindweefsel te voorkomen degradatie en kan de stijfheid helpen verminderen.
– ANTIOXDANTEN – Vitamine C en mangaan neutraliseren vrije radicalen.
– GEMAKKELIJK TE VOEREN – smakelijk, gemakkelijk te voeden poeder – voeg gewoon 1/2 schep toe aan het voer voor kleine honden en 1 schep voor grotere honden.

 57,20

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Gebouwd op de solide basis van glucosamine, chondroïtine en hyaluronzuur voor gewrichtsstructuur en smering, bevat Cortaflex® Working Dog een uniek en zeer gespecialiseerd natief type II collageen (b-2Cool®) dat een intelligent immuungemedieerd mechanisme oproept om bindweefsel te voorkomen degradatie. b-2Cool® wordt onderschreven door 3 wetenschappelijke studies. Cortaflex® Working Dog bevat ook vitamine C en mangaan, die werken als cofactoren voor de structurele weefselontwikkeling, die bovendien bijdragen als antioxidanten om irritatie te verzachten.

Voor de hardste werkhonden en die van meer gevorderde jaren wordt dagelijks gewrichtscomfort absoluut essentieel. Wees gerust, Cortaflex® Working Dog heeft uw hond gedekt.

Extra informatie

Gewicht 0,09 kg
Gewicht

90 gr

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...