, , , , ,

Equine America Cortaflex HA Super Fenn Solution

– Biedt krachtige gewrichtsondersteuning voor prestatie-, race- en wedstrijdpaarden, of oudere paarden met aanzienlijke slijtage, door een unieke combinatie van collageen, aminozuren, hyaluronzuur en sporenelementen, die de belangrijke voedingsbouwstenen levert om de gezondheid van gewrichten te ondersteunen.
– Bevat ook Boswellia, Yucca en MSM ter ondersteuning van gewrichts- en spiercomfort bij hardwerkende paarden
– BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, zodat onze producten geen verboden stoffen bevatten en zijn geschikt voor paarden die deelnemen aan de FEI-reglementen en de Racing Rules.
– Beproefd en getest – met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd.

Vanaf:  106,50

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  106,00 356,70  105,75 356,45  105,50 356,20

De gewrichten van sportpaarden worden blootgesteld aan extreme krachten tijdens zowel training als wedstrijd, en kraakbeen en gewrichtsvloeistof zijn vaak de eerste gebieden die tekenen van slijtage vertonen. Kraakbeen is het sponsachtige, elastische materiaal dat de uiteinden van de botten in een gewricht bedekt, werkt als een belangrijke schokdemper en helpt wrijving te verminderen. Gewrichts- of gewrichtsvloeistof moet dik en stroperig zijn om het gewricht te baden en te smeren, en dient ook als een vitale schokdemper.
Cortaflex® HA Super Fenn-oplossing biedt de nutritionele bouwstenen om de gespecialiseerde cellen in kraakbeen, chondrocyten genaamd, te helpen het herstelproces in stand te houden, en levert hyaluronzuur om een ​​gezond gewrichtsvocht te helpen behouden.

Wat zijn de voordelen van Cortaflex® HA Super Fenn-oplossing?

– Ondersteunend kraakbeen (collageen, MSM en mangaan)
– Antioxidant verdediging (MSM en koper)
– Ondersteuning van gewrichtsvloeistof (hyaluronzuur)
– Gewrichts- en bindweefselondersteuning (MSM, mangaan en silicium)
– Ondersteuning van een normale ontstekingsreactie (Boswellia, Yuca, MSM)

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Inhoud

1 Liter, 5 Liter

Misschien ook interessant...