Equine America EA Nutra Buteless Solution

– ONDERSTEUN JE PAARDGEWRICHTEN – Zeer smakelijke oplossing, die voedingsondersteuning biedt voor gewrichts- en spiercomfort bij wedstrijdpaarden en oudere paarden en pony’s.
– NATUURLIJKE INGREDINTEN – Bevat een voor paarden exclusief Boswellia-extract dat een marktleidende 78% AKBA* biedt ter ondersteuning ontstekingsremmende processen.
– ESSENTIEEL VOOR GEZONDHEID EN COMFORT VAN DE GEWRICHTEN – Biedt extracten van Yucca en Marshmallow om de gezondheid en het comfort van de gewrichten te ondersteunen. Suikerarm, geschikt voor paarden en pony’s die vatbaar zijn voor hoefbevangenheid.
– PARTIJ GETEST – Door onafhankelijke laboratoria in het VK en Europa, die ervoor zorgen dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de raceregels.
– VOEDINGSAANBEVELING – Voor paarden van 500 kg, voor de eerste 10 dagen: 30 ml per dag. Daarna geleidelijk verminderen om de gewenste respons te behouden, doorgaans 15 ml per dag. Maximaal 30 ml per dag
Ingrediënten per portie van 30 ml

Boswellia-extract 78% AKBA 60mg Yucca-extract 1950mg
Marshmallow-extract 300mg

Vanaf:  58,95

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  58,45 219,00  58,20 218,75  57,95 218,50

EA Nutra Buteless-oplossing met hoge sterkte is ontworpen om extra ondersteuning en comfort te bieden aan hardwerkende gewrichten en spieren bij prestatiepaarden en pony’s.

Buteless Oplossing met hoge weerstand is ook ideaal voor oudere paarden, bij jarenlange slijtage van gewrichten.

Deze unieke oplossing combineert Boswellia, Yucca en Marshmallow-extracten, bevat een hoog gehalte aan fytochemicaliën (van plantaardige oorsprong) en antioxidanten om het comfort van de gewrichten te ondersteunen:

Boswellia serrata: groeit in de droge, bergachtige streken van India, Noord-Afrika en het Midden-Oosten, en de hars van het geslacht Boswellia staat ook bekend als wierook – wat ons een beetje vertelt over hoe lang het als een waardevolle hulpbron werd beschouwd!

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het een groep verbindingen is die boswellic acid wordt genoemd en die wordt aangetroffen in Boswellia ontstekingsremmende processen. Verder is een van de boswellic zuren, afgekort tot AKBA* (acetyl-11-keto-B-boswellic acid) is aangetoond in zowel mens- als dierstudies als de meest actieve van deze belangrijke verbindingen die ontstekingsremmende processen.

EA Nutra Buteless High Strength Solution bevat een uniek Boswellia-extract, dat 78% AKBA bevat – vele malen hoger dan conventionele Boswellia-extracten, en biedt een extreem hoog niveau van ondersteuning voor ontstekingsremmende processenen het helpen om de gezondheid en het comfort van de gewrichten te behouden.

Yucca Schidigera: Wordt ook al vele jaren gebruikt, zowel bij mensen als bij dieren, en men denkt dat de belangrijkste rol ervan ondersteunend is ontstekingsremmende processenen als een krachtige antioxidant. Yucca bevat verschillende fysiologisch actieve fytochemicaliën (plantaardige stoffen), waaronder polyfenolen, die antioxidanten zijn. Beperkt onderzoek heeft ook gesuggereerd dat een andere groep verbindingen die in yucca wordt gevonden – de saponinen – ook eigenschappen kan hebben die ook helpen om de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen.

Heemst (Althea officinalis): is waarschijnlijk de plant waarvan de bekende snoepjes oorspronkelijk werden afgeleid in de 19th eeuw – het zoete sap van de heemstwortel mengen met eiwit en suiker. Naast een zoet sap bevat de heemstplant echter ook een aantal andere fytochemicaliën, die kunnen helpen ontstekingsremmende processenen ondersteuning van gezamenlijke gezondheid en mobiliteit

Wat zijn de voordelen van Buteless High Strength Solution?

– Helpt ontstekingsremmende processen en ondersteuning van de gezondheid en het comfort van de gewrichten bij zowel prestatiepaarden als oudere paarden en pony’s.
– Bevat exclusief 78% AKBA Boswellia extract, evenals Extracten van yucca- en heemst.
– Smakelijk en gemakkelijk te mengen in voer.
– Suikerarm en geschikt voor paarden en pony’s.
– Batch getest in onafhankelijke Labs in het VK en Frankrijk, en geschikt voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en The Rules of Racing.

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

1 Liter, 5 Liter

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...