Equine America Apple Lytes Paste

– Handige injectiespuit van 30 ml voor gemakkelijke toediening, ideaal voor gebruik op reis en bij wedstrijden
– Biedt een zorgvuldig uitgebalanceerde verhouding van de belangrijkste elektrolyten: natrium, kalium, chloride, calcium en magnesium.
– Bevordert het drinken voor rehydratatie en herstelt verloren elektrolyten om optimale prestaties te behouden.
– BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, wat ervoor zorgt dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de Rules of Racing.

 18,80

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  18,30  18,05  17,80

Een verhoging van de lichaamstemperatuur, hetzij als gevolg van inspanning, reizen of hoge omgevingstemperatuur, zorgt ervoor dat het paard gaat zweten. De verdamping van dit zweet helpt het paard om af te koelen en zijn lichaamstemperatuur te reguleren.

Zweten veroorzaakt vochtverlies, samen met het verlies van lichaamszouten of elektrolyten, die in het zweet zitten.

Het onderhouden van hydratatie en het vervangen van verloren elektrolyten is dus niet alleen belangrijk voor elite wedstrijdpaarden, maar voor alle paarden en pony’s die zweten na het werk – van Pony Club-rally’s of lange hacks in de zomer tot internationale eventers, springpaarden en dressuur. paarden!

De belangrijke elektrolyten zijn Natrium en Chloride, Kalium, Calcium en Magnesium en ze spelen veel sleutelrollen in het lichaam, maar vooral in spiercontractie, het zenuwstelsel en het handhaven van de vochtbalans rond cellen.

Omdat paardenzweet een hogere concentratie natrium en chloride bevat dan zijn andere lichaamsvloeistoffen, is het belangrijk dat aanvullende elektrolyten in de juiste concentraties worden verstrekt om ervoor te zorgen dat de wens om te drinken behouden blijft, zodat de vochtbalans EN het verlies aan elektrolyten kan worden hersteld, om bevorderen rehydratie en herstel en zorgen voor blijvende optimale prestaties.

Dit is vooral belangrijk tijdens lange afstanden, of langere shows en evenementen, wanneer de vermoeidheid toeneemt en de prestaties afnemen als de elektrolyt- en vochtbalans (rehydratatie) niet worden hersteld.

Onderzoek heeft aangetoond dat slechts 1% uitdroging de prestaties negatief kan beïnvloeden.

Apple Lytes Plakken zorgvuldig samengesteld om de belangrijkste elektrolyten te vervangen en het drinken aan te moedigen om uitdroging te voorkomen en topprestaties te behouden.

Appel Lytes mag niet op een lege maag worden toegediend, maar moet tijdens lange afstanden met gepaste tussenpozen worden gegeven. Na inspanning, eenmaal afgekoeld en kalm, moet het paard een vezelrijk voer of toegang tot ruwvoer krijgen, voordat Apple Lytes Paste wordt toegediend.

Wat zijn de voordelen van Apple Lytes Paste?
gemakkelijk, makkelijk toe te dienen spuiten, handig voor op reis en voor shows.

Natrium, Kalium en chloride niveaus zijn zorgvuldig uitgebalanceerd om optimale niveaus te bieden om het drinken te bevorderen en het verlies van elektrolyten te herstellen om de prestaties te behouden.

Calcium en magnesium worden ook geleverd uit biologisch beschikbare bronnen om verliezen aan te vullen.

Laag suiker en geschikt voor alle paarden en pony’s

Zeer smakelijk, met een aantrekkelijke smaak, en zelfs door kieskeurige feeders gemakkelijk geaccepteerd.

Extra informatie

Gewicht 0,03 kg
Inhoud

2x15ml

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...