Equine America Airways Xtra Powder

– Krachtige mix van etherische oliën, waaronder eucalyptus, menthol en pepermunt om voedingsondersteuning te bieden aan het ademhalingssysteem.
– Smakelijk en gemakkelijk door het voer te mengen.
– BETA NOPS en UFAS geaccrediteerd, wat ervoor zorgt dat onze producten geen verboden stoffen bevatten en geschikt zijn voor paarden die deelnemen aan de FEI-regels en de Rules of Racing.

 32,20

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  31,70  31,45  31,20

Paarden en pony’s worden voortdurend blootgesteld aan ademhalingsproblemen door schimmelsporen, stof en pollen, of ze nu op stallen staan ​​of in de wei, en deze kleine deeltjes kunnen de gevoelige bekleding of het slijmvlies van de luchtwegen, inclusief de longen, irriteren.

Gerichte voedingsondersteuning kan de natuurlijke afweer van het paard tegen dergelijke uitdagingen helpen, en Airways Xtra Strength Powder bevat een krachtige mix van plantaardige etherische oliën om een ​​gezond ademhalingssysteem te helpen behouden.

Wat zijn de voordelen van Airways Xtra Strength Powder?

Eucalyptusolie staat bekend om zijn vermogen om de ophoping van slijm uit de luchtwegen te verwijderen die wordt veroorzaakt door blootstelling aan stof, schimmelsporen, pollen en andere kleine deeltjes.

Pepermunt en het actieve ingrediënt menthol worden al eeuwenlang gebruikt om de luchtwegen te helpen openen en overtollig slijm te verwijderen. Veel van de natuurlijke verbindingen die in pepermuntolie worden aangetroffen, bieden voedingsondersteuning om de eigen luchtwegen van het paard te ondersteunen.

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg
Gewicht

500 Gr

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...