Vanaf:  32,00

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  31,50 75,80  31,25 75,55  31,00 75,30

EquiForce Zinc & Copper is een geconcentreerd en makkelijk opneembaar supplement van organisch zink en koper (Cu) met natuurlijke vit. E en organisch  selenium. Het onderhoudt de  natuurlijke barrière en voedt en beschermt de huid van binnenuit. EquiForce Zinc & Copper is daarom aanbevolen voor paarden waarvan de natuurlijke bescherming van de huid en het immuun systeem  ver zwakt zijn, bv. bij modderige paddocks/weides, tijdens regenachtige perioden of gedurende warme perioden wanneer paarden veel last hebben van insecten.

Zink en koper spelen ook een belangrijke rol in de mineralisatie van kraakbeen van het skelet van veulens en jonge paarden en in het onderhoud van het skelet van volwassen paarden. Daarnaast spelen zink en koper een belangrijke rol in zowel het immuunsysteem als in de spierfuncties. Vaak is het aandeel zink en koper laag in ruwvoer waardoor een supplement bijgeven bevorderlijk is.

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewicht

1 Kg, 3 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...