Equiforce Performance+ Booster Doos

Vanaf:  16,40

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  15,90 114,70  15,65 114,45  15,40 114,20

EquiForce Performance+ Booster is een hoog geconcentreerde energiebooster en voorziet een paard van nieuwe snel beschikbare energie.

Deze booster is een zeer geconcentreerd supplement voor oraal gebruik. Het bevat eenvoudig en snel opneembare energie  (meritose) en elektrolyten met sporenelementen die ervoor  zorgen dat het paard meer gaat drinken voor, tijdens en na  zware inspanning en (langdurig) transport.

Een optimale hydratie van de lichaamscellen is cruciaal voor een stabiele prestatie van het sportpaard. Zodra een paard uitgedroogd raakt moet het hart harder werken en raken spier- en zenuwfuncties verstoord.

EquiForce Performance+ Booster bevat daarnaast natuurlijke  vitamine E en organisch gebonden Selenium. Beiden zijn snel  opneembaar en vormen samen hoogwaardige antioxidanten. Deze ondersteunen het vermogen om te herstellen van de negatieve effecten van zware inspanning en dragen zo bij aan het  welbevinden van het paard en het vermogen om goed te  presteren, ook tijdens meerdaagse wedstrijden.

Inhoud: 8 x 85g

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

1 stuk 85 gr, Doos 8×85 gr

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...