BIO Legkippen Meel

 21,80

De Van Gorp Diervoeders Biologische Legkippen meel wordt geproduceerd onder het EKO Keurmerk. Dit wil zeggen dat de grondstoffen voor deze voeders zijn geteeld zonder het gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie en vrij zijn van chemische bewerking. Een 100% natuurlijk en eerlijk diervoeder.

De ECO Legkippen meel is te voederen aan alle kippenrassen vanaf circa 18 weken oud, wanneer de hennen legrijp zijn. Door de optimale structuur van het gemalen meel, wordt de vertering en de prikkeling van de spiermaag gestimuleerd. Door de structuur kunnen de kippen tijdens de voeropname zelf selecteren, wat zij van nature gewend zijn. Dit komt het welzijn en de gezondheid van de kip ten goede.

Deze Legkippen meel bevat veel biologische granen, hoofdzakelijk gebroken maïs, tarwe en erwten en extra betacaroteen als provitamine A. Het bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een gezonde legkip welke smakelijke eieren legt met een mooie natuurlijke dooierkleur.

Voeradvies:
Onbeperkt te verstrekken. Zorg er voor dat de voergift wel eenmaal per dag volledig opgegeten wordt om verspilling tegen te gaan en de versheid te behouden.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...