BIO Legkippen Korrel

 21,60

De Van Gorp Diervoeders Biologische Legkippen korrel wordt geproduceerd onder het EKO Keurmerk. Dit wil zeggen dat de grondstoffen voor deze voeders zijn geteeld zonder het gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen, genetische modificatie en vrij zijn van chemische bewerking. Een 100% natuurlijk en eerlijk product.

De ECO Legkippen korrel is te voederen aan alle kippenrassen vanaf circa 18 weken oud, wanneer de hennen legrijp zijn. Door de zorgvuldig ontwikkelde samenstelling zorgt deze korrel dat uw kippen alle voedingsstoffen binnen krijgen voor een lange/ constante legperiode. Met deze korrel wordt selectief eten voorkomen en krijgen uw kippen alle belangrijke voedingsstoffen binnen. Gekeken naar de natuurlijke behoefte van een kip bevat deze korrel veel granen, uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen en caroteen uit luzerne en gras wat zorgt voor een mooie natuurlijke dooierkleur. Een korrel welke het welzijn en de gezondheid van de kip ten goede komt.

Voeradvies:
Onbeperkt te verstrekken. Zorg er voor dat de voergift wel eenmaal per dag volledig opgegeten wordt om verspilling tegen te gaan en de versheid te behouden.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...