Hartog Concept – 20 kg

 15,40

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid20 -2930 -3940 +
Prijs 15,10 15,00 14,90
Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Hartog Concept is een brok met een hoge energiewaarde en vitaminering met uitsluitend volwaardige voedingsstoffen.

Hartog Concept bevat alles voor een goede conditie, glanzende vacht, soepele spieren, sterke botten en pezen. Bovendien zorgen de uitgekiende gehalten calcium, fosfor en magnesium voor een ontspannen paard, zodat de kans op blessures wordt verkleind.

  • Zuiver krachtvoer voor recreatie- en sportpaarden
  • Uitsluitend volwaardige voedingsstoffen
  • Bevodert het afweermechanisme
  • Kruidenmengsel ter optimalisatie van de vertering
  • Hoog rendement-> voordelig in gebruik, 25% minder voer nodig

Een te zware belasting door onvolwaardige voedingsstoffen als schroten en hullen komt de gezondheid van uw paard of pony niet ten goede. Ditzelfde geld voor een overdaad aan vitamines, mineralen en botversterkers. Hartog Concept bevat uitsluitend volwaardige voedingsstoffen, wat de spijsvertering van uw paard of pony ten goede komt.

Hartog Concept is bijzonder zuinig in gebruik, omdat het uitsluitend volwaardige voedingsstoffen bevat, en een kruidenmengsel voor optimale opname is toegevoegd, kunt u met zo’n 25 procent minder voer toe. Uiteraard zonder uw paard te kort te doen. U voert het beste en het is nog voordelig ook.

Samenstelling

De basis wordt gevormd door vezelrijke Luzerne en zuivere granen als haver, gerst, maïs en tarwe. Daaraan worden in precies de juiste verhouding vitamines, mineralen en een bewezen kruidenmengsel toegevoegd – de hoogwaardige kruiden zorgen daarbij voor een goed opnamevermogen.

Extra informatie

Gewicht20 kg