Alpamin: hoogwaardig mineralen- & vitaminesupplement

 29,99

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50+
Prijs  27,99  25,99

De natuurlijke habitat van alpaca’s en lama’s zijn de hoogvlaktes in Zuid-Amerika. Het is er zonnig, de vegetatie is er gevarieerd en de bodems zijn er rijk aan mineralen. Het klimaat en de omgeving zijn er heel anders dan op het Europese vasteland. Om de dieren ook hier in optimale gezondheid te houden, ontwikkelde alpacadierenarts Thijs Flahou een mix van mineralen en vitaminen om de positieve natuurlijke effecten na te bootsen. Alpamin bestaat uit smakelijke korrels die elk dier kunnen bekoren!

Voor de productie van Alpamin worden enkel de beste ingrediënten en de meest moderne technologieën gebruikt. We combineren bijvoorbeeld verschillende vormen van eenzelfde mineraal waardoor de biologische opneembaarheid ervan sterk verhoogt.

Waarom is Alpamin een must?

Alpamin is niet bedoeld om energie of eiwitten aan te leveren. Het is dus geen krachtvoer, wel een evenwichtig mineralen- en vitaminesupplement dat dieren in optimale gezondheid houdt. Mocht je dit supplement niet toedienen, leiden de tekorten tot gezondheidsproblemen op zowel korte als lange termijn.

Denk hierbij aan weke botten, vruchtbaarheidsproblemen, zwakke veulens, veulensterfte, huidproblemen en een algemeen verlaagde weerstand. Vergis je niet: dit supplement is nodig voor élke lama of alpaca, niet alleen voor veulens of drachtige en lacterende merries! Voor volwassen alpaca’s en lama’s volstaat een dagelijkse dosis Alpamin om nooit injecties met vitaminen of mineralen te hoeven krijgen.

Samenstelling

luzerne, tarwekortmeel, gerstevlokken, haverdoppen, zonnebloemschroot, isomaltulosemelasse, monocalciumfosfaat, calciumcarbonaat, natriumchloride, magnesiumoxide, kool – en raapzaadvoer

Gebruiksadvies

Om een optimale toevoer van alle mineralen en vitaminen te garanderen, moet Alpamin het hele jaar door worden gebruikt.

In de winter mag iets meer gegeven worden dan in de zomer. Blijf steeds binnen de grens van de geadviseerde dagelijkse hoeveelheid.

Voorzie altijd onbeperkte toegang tot gras en/of hooi.

 

Dagelijkse hoeveelheid

1 à 1,5 gram per kg lichaamsgewicht

Standaarddosis alpaca ZOMER:

Volwassen                   75 gram

Cria 6-12 maand           50 gram

 

Standaarddosis alpaca WINTER:

Volwassen                   100 gram

Cria 6-12 maand           50 gram

 

Geef het dubbele voor lama’s.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...