AlpaGrass: vlot verteerbaar ruwvoer

 19,60

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50+
Prijs  17,60  15,60

AlpaGrass: vlot verteerbaar ruwvoer

Een mengeling van fijn gehakselde grassen en kruiden vormt een evenwichtig ruwvoer voor alpaca’s en lama’s. AlpaGrass is goed verteerbaar en mag als ruwvoer onbeperkt worden gegeven. Dankzij de correcte eiwit- en suikergehaltes is AlpaGrass perfect voor drachtige of lacterende merries en hun groeiende veulens. Toegevoegde lijnzaadolie ondersteunt de darmfunctie en zorgt voor een glanzende vacht.

De seizoenen, het weer, maailengte, … hebben allemaal een invloed op de kwaliteit van gras of hooi. Is het even wat minder? AlpaGrass is ideaal om bij te voeren wanneer je geen goed ruwvoer voorhanden hebt! De hoogkwalitatieve grassen en kruiden worden zorgvuldig gedroogd voor een optimaal resultaat.

Samenstelling

Fijne grasmengeling, esparcette, chicoreivezel, lijndzaadolie

Gebruiksadvies

AlpaGrass is een makkelijk verteerbaar ruwvoer, van erg hoge kwaliteit. Het kan gebruikt worden als aanvulling op gras en/of hooi.

Steeds te gebruiken in combinatie met Alpamin.

Dagelijkse hoeveelheid

mag onbeperkt gevoerd worden

Steeds verstrekken naast Alpamin.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...