Agrobs Seniormineral

Vanaf:  36,70

Beschikbaar via nabestelling

Agrobs SeniorMineral goed verzorgd bij verhoogde behoefte

Agrobs Senior Mineral voorziet in de behoeften van senioren paarden om een goede fysieke conditie, gezondheid en welzijn op hoge leeftijd te bevorderen.
De SeniorMineral formule, gebaseerd op de beproefde Agrobs droge groene vezels, zonder toevoeging van melasse en graan, voldoet aan alle eisen van een passend en kwalitatief hoogwaardige voeding.
Bovendien levert SeniorMineral goed beschikbare voedingsstoffen zoals aminozuren, B-vitaminen en vitamine C voor een optimale verzorging van het spierstelsel en het immuunsysteem.
Lijnzaad, biergist en geselecteerde olieën (zonnebloemolie en lijnzaadolie) bevorderen de spijsvertering en een prachtige vacht.
Over het algemeen wordt het organisme op een natuurlijke manier voorzien van vitaminen en essentiële vetzuren.
Het recept wordt gecompleteerd met fruit, groenten en rozenbottels. Zo levert SeniorMineral een waardevolle en gezonde bijdrage voor het welzijn van het paard.

Door het lage zetmeel- en suikergehalte en het achterwege laten van granen is SeniorMineral ook geschikt voor gevoelige dieren, die bijvoorbeeld gevoelig zijn voor stofwisselingsproblemen of neigen naar allergieën.

essentiële aminozuren, selenium en vitamine E ondersteunen de spierstofwisseling
* rijk aan aminozuren ter ondersteuning van spieropbouw en onderhoud
* lijnzaad, biergist en geselecteerde oliën bevorderen de spijsvertering en zorgen voor een mooi vacht

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Gewicht

10 kg, 25 Kg, 3 Kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...