Agrobs Pre Alpin Senior

 22,30

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Pre Alpin Senior is gedroogd ruwvoeder, bestaande uit een 60-tal verschillende kruiden en grassen, speciaal ontwikkelt voor oude paarden of paarden die geen hooi kunnen kauwen. Het is een basis ruwvoeder en kan als hooivervanger gegeven worden.

Pre Alpin Senior voldoet volledig aan de vezelbehoeften van het paard. En is voor het Senior paard dat moeite ondervind met kauwen, extra fijn gehakseld.

Pre Alpin Senior is stofvrij en allergiearm.
Dit droogvoer bevordert de speekselproductie en heeft een positief effect op de bacteriën (darmflora) in de dikke darm. De afscheiding van spijsverteringsenzymen wordt bevordert, het gevaar op spijsverteringsproblemen neemt af. Zo zal de vertering van het gehele voederrantsoen verbeteren.
De toevoeging van koudgeperste lijnzaadolie aan deze structuurvezels heeft verschillende voordelen:
* toevoer van energie via vetten (dus zonder eiwit en zetmeel). De vetten bevatten per gewichtseenheid meer dan dubbel zoveel energie dan koolhydraten.
* lijnzaadolie bevat hoge gehaltes aan essentiële vetzuren, zoals antioxidanten (bv. Vitamine E) die de vrije radicalen in het lichaam neutraliseren.

Pre Alpin gedroogde groene vezels en knolgewassen leveren hoog verteerbare ruwe celstof
* Rijk aan natuurlijke vitale voedingsstoffen
* Vrij van graan, melasse en kunstmatige toevoegingen
* Hoogwaardige olie mix van lijnzaad en Camelina olie als bron van essentiële vetzuren
* Zonnebloempitten, lijnzaad en zwarte komijn bevorderen de spijsvertering
* Bloesems en bladeren maken de mix compleet
* Ook geschikt voor paarden met een gevoelige stofwisseling

Extra informatie

Gewicht 12,5 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...