Agrobs Pre Alpin Aspero

 28,90

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  28,40  28,15  27,90

Gehakseld hooi met een grove structuur bevordert de kauwbewegingen en dat heeft een positieve werking op de spijsvertering. Deze kennis is door Agrobs overgenomen, niet in de laatste plaats om de uitgebreide graan overvoeding van paarden en de daaruit voortvloeiende problemen tegen te gaan.

Pre Alpin Aspero bestaat uit meer dan 60 verschillende weidegrassen en kruiden uit het Beierse Alpenvoorland, die op het juiste moment worden geoogst en gedroogd in een moderne hete-luchtdroger.
Agrobs hecht bijzonder veel waarde aan de juiste lengte van de vezels, om een ideale structuurvoeding te produceren die uniek is in zijn veelzijdigheid. Er word bewust afgezien van de toevoeging van melasse of andere additieven.

Door de zachte verwerking is Pre Alpin Aspero – net als alle Pre Alpin-producten – rijk aan voedingsstoffen en vitale stoffen, vrij van stof en schimmelsporen en vormt daarmee een hoogwaardig en schoon alternatief voor hooi of silage.

* vrij van stof- en schimmelsporen
* grove struktuur vezels
* niet geperst
* zetmeel arm en fruktaanarm
* melasse vrij

Pre Alpin Aspero kan als volledige hooivervanger of als kwalitatieve en kwantitatieve aanvulling op het basisrantsoen gegeven wordenHet is een kwalitatief hoogwaardig en stofvrij voeder dat tegelijkertijd voldoende structuur bevat. Het kan daarom gebruikt worden als hooivervanger.

TOEPASSING Aspero:
* als ruwvoer (100% hooivervanging)
* ter opwaardering van hooi, silage en gras
* voor stofgevoelige paarden
* als vervanging of aanvulling van het krachtvoer en 
is zeer geschikt voor:
zeer temperamentvolle paarden en prikkelbare paarden: Aspero bestaat grotendeels uit langzaam verteerbare koolhydraten, waardoor de energie langzaam vrijkomt, zodat er geen toename in prikkelbaarheid/nervositeit plaats vindt.
*  paarden, die veel energie nodig hebben en veel krachtvoer krijgen, alsook bij (spier)verzuurde paarden:
Aspero kan vanwege het hoge energiegehalte graan in het rantsoen vervangen. De paarden zijn aldus bevrijd van grote hoeveelheden zetmeel en verzuring kan worden vermeden.
*  paarden die weinig zetmeel en suiker gevoerd mogen worden
* schrokkende paarden en paarden met voernijd; Aspero vertraagt de voedselopname:
Door de grove structuur wordt het paard gedwongen om meer en langer te kauwen; het voer wordt daardoor beter vermengd met speeksel waardoor de verteerbaarheid wordt verhoogd.

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...