Agrobs Myo Protein Flakes

 27,30

Korting per hoeveelheid

Hoeveelheid 25 - 49 50 - 99 100+
Prijs  26,80  26,55  26,30

Agrobs Myoalpin Protein Flakes dé melassevrije, puur natuurlijke eiwitbron

Agrobs Myo Protein Flakes is een op vezels gebaseerd voedermiddel voor paarden met een verhoogde eiwitbehoefte.
Het is gebaseerd op Myo-vezels – een combinatie van bijzonder eiwitrijke weidegrassen en kruiden als een waardevolle, puur natuurlijke eiwitbron, zonder toevoeging van melasse en kunstmatige conserveermiddelen.

Om paarden te ondersteunen, met name bij de spier opbouw, biedt Myo Protein Flakes licht verteerbare eiwitten en aminozuren. Naast het hogere gehalte aan ruwe eiwitten, verbetert het gelijktijdig het ruwe celstof gehalte van het rantsoen met extra structuur en vezels.

Myo Protein Flakes brengen de voedingsstoffen van de sappige weiden in de voedertrog.
Dankzij de uitgebalanceerde plantenpopulatie van de geselecteerde weiden is een optimale aanvoer van essentiële aminozuren, natuurlijke β-caroteen en vitamine E mogelijk, zelfs buiten het weideseizoen. De vlokken voldoen dus aan de verhoogde behoefte aan voedingsstoffen voor paarden in de sport en fokkerij.
Zelfs bij pathologische of leeftijdsgebonden spierafbraak kunnen ze het rantsoen nuttig aanvullen. Veelzijdig inzetbaar, kunnen de Myo Protein Flakes zowel voor het upgraden van laat geoogst, meer houtachtig en eiwitarm hooi gevoerd worden, als voor het balanceren van het lage eiwitgehalte van graanvrije krachtvoer rantsoenen.

Toepassing:
* voor het upgraden van eiwitarm ruwvoer
* als krachtvoer- of graan-vervanger
* voor specifieke substantie- en spieropbouw
* bij verhoogde eiwitbehoefte in sport en fokkerij
* om pathologisch of leeftijdsgebonden spierverlies te compenseren
* geen 100% hooivervanging

Extra informatie

Gewicht 20 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...