Agrobs Luzerne+

 27,40

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Agrobs Luzerne+ is de ideale combinatie van bayerische Luzerne en groene haver en verenigt de positieve eigenschappen van beide planten; Luzerne is van nature uit een perfecte leverancier van essentiele aminozuren en mineralen. Groene haver wordt kort na de bloei (nog voor het zetmeel in de korrel wordt opgeslagen) geoogst. Aan groene haver wordt de volgende positieve eigenschappen toegekend: de stofwisseling wordt bevorderd, de vertering geregeld en de weerstand wordt verbeterd.

Luzerne+ kan het hoge graanaandeel in het rantsoen verminderen. Het zorgt voor de optimale Calcium Fosfor verhouding bij een granenrijk rantsoen en dekt de verhoogde behoefte aan hoogwaardige aminozuren bijvoorbeeld bij spieropbouw.
Luzerne+ is door het geringe zetmeel- en suikergehalte ook voor gevoelige paarden zeer geschikt.

Als aanvulling op ruwvoer bij: sportpaarden, fokpaarden, paarden in opfok, te dunne en schrale paarden, slechtere ruwvoer kwaliteit.

Als granen vervanger of granen aanvulling bij: darmgevoelige paarden, zetmeel- en suiker gevoelige paarden, nerveuze en te temperamentvolle paarden en schrokkende paarden.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...