Agrobs Horse Alpin Senior

 25,60

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Agrobs Horse Alpin Senior “op leeftijd compleet verzorgd”

Horse Alpin Senior is een aanvullend diervoeder voor oudere paarden en paarden met kauwproblemen op basis van de bijzonder eiwitrijke Myoalpin-vezels. Zodoende is de belangrijke aanvoer van ruwvoer en hoogwaardige eiwitten verzekerd – zelfs bij paarden die hun hooi niet langer kunnen kauwen.

Om oudere paarden te helpen bij het opbouwen van spieren, bevat Horse Alpin Senior licht verteerbare eiwitten en aminozuren voor een gezond spiermetabolisme. De gemengde vlokken van thermisch ontsloten maïs en gerst voorzien het paard van extra energie.
De koudgeperste vlaskoek bevat ook een hoog aandeel omega-3 vetzuren (alfa-linoleenzuur), evenals waardevolle slijm- en zwellende stoffen voor een gezond maagdarmkanaal.
De zachtjes gedroogde wortel vlokken vullen het natuurlijke ß-caroteen aan – de voorloper van vitamine A – en andere belangrijke sporenelementen.
De optimale eiwit-energie-verhouding ontziet de stofwisseling voor een gezonde voederconversie

Horse Alpin Senior is een ruw- en krachvoer in één en wordt gemaakt zonder toevoeging van melasse en kunstmatige conserveermiddelen.

* Myoalpin®-vezels zorgen voor essentiële aminozuren en structuur
* ruwvoer en krachtvoer inéén
* lijnzaad en lijnolie leveren essentiële vetzuren en slijmstoffen
* wortelvlokken verhogen de smakelijkheid en zorgen voor ß-caroteen
* thermisch ontsloten maïs- en gerstvlokken leveren energie
* melasse vrij en zonder kunstmatige toevoegingen
* zonder luzerne
* ideaal voor paarden met gebitsproblemen

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...