Agrobs Haferwiese Sportmüsli

 30,20

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Agrobs Haferwiese Sportmüsli hoog verteerbare energiebronnen voor sport en prestatie

De Haferwiese Sportmüsli maakt het mogelijk om sport- en fokpaarden te voeren op een manier die past bij hun prestaties en behoeften.
Georiënteerd op de natuurlijke behoeften van het paard, maakt de structuurrijke muesli gebruik van vier natuurlijke energiebronnen;:naast goed verteerbaar zetmeel en eiwitten biedt het ook onverzadigde vetzuren en een extra portie hoogwaardige ruwe vezels als energiebron.
Het vezelgehalte bevordert vanaf het begin de kauwactiviteit en daarmee de voerconversie en beschermt tegelijkertijd de maag door de verhoogde speekselvorming..

Haferwiese Sportmuesli is een energierijke, gestructureerde muesli met een uitgebalanceerd zetmeelgehalte. Het spijsverteringskanaal wordt gespaard, maar het sportpaard wordt toch optimaal van energie voorzien. De van nature aanwezige essentiële aminozuren ondersteunen de ontwikkeling van atletische en krachtige spieren.

De smakelijke muesli bevat geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen of melasse. Het bevat alleen natuurlijke grondstoffen.
De toegevoegde Myo Protein Flakes en Luzerne uit Beierse teelt dienen als een eiwitbron, die rijk is aan ruwe vezels.
De smakelijke gele en zwarte haver nemen de rol aan van een klassieke energieleverancier dankzij hun goed verteerbare zetmeel. Zonnebloempitten en lijnzaadkoek verrijken het recept met onverzadigde vetzuren en zorgen zo voor extra energie en een glanzende vacht. Ze zorgen ook voor slijm en vezels en ondersteunen zo een gezond spijsverteringskanaal. Wortelgewassen zoals pastinaak, wortelen en rode biet aangevuld met bloemen leveren waardevolle vitale stoffen en worden zeer goed geaccepteerd..

De Haferwiese Sportmuesli legt de basis voor een krachtige maar paardvriendelijke voeding voor het moderne sportpaard en ondersteunt zo de training om een ​​gezonde en veerkrachtige atleet te worden.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...