Agrobs Alpengrün Mash

Vanaf:  23,30

Agrobs Alpen gruen mash is de eerste slobber zonder graan en melassevrij!!!

Agrobs Alpen Gruen Mash is zeer geschikt voor metabolisme-gevoelige paarden en ideaal als dagelijkse voeding ter (na)behandeling van bijvoorbeeld koliek of verharing. Alpen Gruen Mash wordt veelal gevoerd aan oudere paarden met o.a. kauwproblemen.

De basis van de Alpen Gruen Mash zijn de Prenatura vezels, welke voornamelijk bestaan uit hetelucht gedroogde bladeren en zaden van grassen en weidekruiden. Alpen Gruen Mash bevat een hoog gehalte aan essentiële stoffen zoals sporenelementen, vitaminen en fytochemicaliën (fytochemicaliën zijn biologisch actieve stoffen die van nature voorkomen in planten. Zij hebben een positieve werking op de algehele gezondheid).
Alpen Gruen Mash bevat Prenatura vezels als belangrijke celstof. Prenatura heeft probiotische eigenschappen en zorgen voor een gezonde darmflora en een groei van nuttige darmbacteriën. Het aantal Faulinsbacteriën en gasvorming in de dikke darm zullen hierdoor sterk afnemen.

Agrobs Alpen Gruen Mash bevat tevens;
* Lijnzaadgranulaat en psyllium voor een gezonde maag- en darmwand. De slijmstoffen leggen een beschermende film en helpen zo na ziekte, medicijngebruik, wormkuur of stress de slijmvliezen te onderhouden en herstellen geïrriteerde slijmviezen. Bovendien bevatten ze onverzadigde vetzuren voor een positief effect op de huid- en vachtconditie.
* Gedroogde rode biet, wortel, appel en pastinaak voor een zeer smakelijke brei.
* Vitaminen en mineralen zoals o.a. gedroogde rozenbottel voor een hoog vitamine C gehalte ter versterking van het immuunsysteem.
* Venkel en Karwij voor een positieve werking van de spijsvertering.

Agrobs Alpen Gruen Mash is;
* Vrij van granen en zemelen
* Vezelrijk; hoge celstof
* Bevordering van de spijsvertering
* Prebiotisch
* Rijk aan darmverzorgende slijmstoffen
* Rijk aan essentiële stoffen
* Zeer smakelijk
* Melassevrij
* Optimale calcium; fosfor verhouding ratio van 2:1
* Snel en makkelijk te bereiden
* Lage kosten met een hoog rendement

Extra informatie

Gewicht N/B
Gewichten

5 kg, 15 kg

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...