Compact maar krachtig en multifunctioneel 12 Volt Solar accuapparaat met ingebouwde powerboost, laadregelaar en accusaver en wordt geleverd met een 5 Watt zonnepaneel. Geschikt voor de korte tot middel lange afrasteringen (<0,8km)

 449,95

De HS75 solarset is een multifunctioneel acccuapparaat. Door het zonnepaneel bedrijfszeker en heeft u gedurende het weideseizoen geen omkijken naar de accu van apparaat. De bijgeleverde 12 V-12 Ah accu zorgt voor de energievoorziening tijdens de nacht en donkere dagen. Ideaal voor tijdelijke, mobiele toepassingen waar toch een redelijk sterk apparaat gewenst is. Met de ingebouwde intelligente laadregelaar en accubeschermer is de accu beschermd tegen overladen en diepontlading. Met een topspanning van 8.200 Volt, een laadenergie van 0,75 Joule en een max impulsenergie van 0,5 Joule een compact, gemakkelijk verplaatsbaar schrikdraadapparaat geschikt voor korte tot middel lange afrasteringen (<0,8km). Wordt geleverd met 12 Volt accu, 5 Watt zonnepaneel en 24 Volt DC adapter, waarschuwingsbordje, opstelstang en aansluitset. Tip: HS75 solarset met 10 watt zonnepaneel voor nog meer bedrijfszekerheid gedurende de wintermaanden.

Extra informatie

Merk

Koltec

Aan / uit knop

Ja

Impulsenergie max. (Joule)

0,5

Hoog- laag schakelaar

Nee

Dag- nacht automaat

Ja

Afr.lengte zndr. aangroei(km)

1

Afrasteringslengte CEE (km)

25

Adapter 12V aansluiting

Ja

Verpakkingseenheid

1 stuk

Laadenergie

0,75

Spanning bij 500 Ohm (Volt)

2500

Belastingsindicatie

Ja

Acculader + laadindicatie

Ja

Power booster

Ja

Accubeschermer

Ja

Voeding (Volt)

12 – 24

Topspanning (Volt)

8200

STOER VOER VOORDELEN: Vanaf 500kg GRATIS verzending Bepaalde postcodes géén leveringskosten Extra korting bij grotere aantallen Fysieke winkel in Deurne Binnen 5 werkdagen thuis geleverd

Misschien ook interessant...